Logo

Brombærmousse - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g brombær
2 tsk sødemiddel
2 cl tør sherry
2 æggehvider
½ dl piskefløde
 
Brombærrene koges med lidt sødemiddel i 5 minutter og afkøles.
Blendes med sherry.
Æggehviderne piskes stive og foldes i den kolde brombærmos.
Fordeles i 4 portionsglas og pyntes med flødeskum.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her