Logo

Brun formkage fra Morsland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kopper bygmel
1 kop sukker
1 kop rå æble terninger eller rosiner
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt nellike
2 tsk natron
½ flaske hvidtøl
 
Natron røres ud i hvidtøl og alle ingredienser røres sam­men.
Hældes i en smurt form og bages ved 200°C i ca. 1 time.
 
Byggryn og -hvedemel blev den­gang brugt i madlavningen langt mere end vi bruger det i dag. I bagningen var bygmel meget anvendt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her