Logo

Byggrynsvælling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Byggrynsvælling
45 g fine byggryn (½ kop)

1 liter mælk

pærestykker

salt

*

Byggrynene drysses under omrøring i den kogende mælk og simrer 1 time.

Det må ikke brænde på!

De skrællede pærestykker koges møre i lidt vand.

Kom de mørkogte pærestykker og kogevandet i vællingen og smag den til med salt.

Madopskrift billede
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her