Logo

Charlottekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
400 g hvedemel
150 g smør
450 g sukker
6 æggeblommer
3 3/4 dl mælk
6 tsk bagepulver
Fyld:
200 g smør
375 g farin
150 g kokosmel
6 spsk fløde el. mælk

Alt smeltes sammen i en gryde
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med sukkeret.
Æggeblommerne tilsættes én ad gangen.
Bagepulveret sigtes sammen med melet og alle ingredienserne blandes sammen, hældes i en smurt og melet bradepande ca 30x40 cm og bages på ovnens midterste rille i ca 25 min ved 175°C.
Når kagen er bagt, fordeles det smeltede fyld på kagen, sættes i ovnen igen og bager ca 15 min ved 175°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.