Logo

Cheltenham Chocolate cake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g blødt smør
180 g crust (knust makron/rasp)
3 æg
180 g fuldkornsmel
2 ½ tsk bagepulver
finthakket hasselnød 
grofthakket chokolade
grofthakket hasselnød
 
Pisk smør og crust til den bliver lind, kom enkelvis 3 æg i, mens der
stadig piskes.
Si hvedemel i, stadig mens der røres, og de kerner der bliver til overs i risten
kommer du også i.
Si bagepulveret i, og så mælk - alt mens der stadig røres.
Kom finthakket hasselnød i, rør.

Næsten det hele grofthakket hasselnød og chokolade røres i.
Kommes i en form belagt med bagepapir.
Resten af chokolade og hasselnøden lægges ovenpå.
Bages 1 ½ time i ovnen, sprøjt med mælk efter en time og/eller læg et
stykke bagepapir henover, så chokoladen ikke bliver brændt.
KAN være færdig efter 1 time og 15 min alt efter ovnen.
Serveres med creme fraiche.  
 
Tips: Der kan bruges mandler hvis man bedre kan lide det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her