Logo

Chokoladefondue med frugt og kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fondue:
2-400 g mørk chokolade i plade
2 spsk Grand Marnier eller cognac
 
Frugter m.v.:
Forskellig slags frugt som jordbær, ananas, appelsin, banan, vindruer o.l.
Desuden valnødder, marcipan, små marengs eller sandkage
 
Chokoladen brækkes i stykker og smeltes i en tykbundet gryde.
Tilsæt Grand Marnier eller cognac og chokoladen hældes over i fonduegryden.
Lad chokoladen snurre til den er tyk og blank.
Frugterne skæres i mindre stykker og dryppes godt af, før de anrettes i små skåle.
Sandkage og marcipan skæres i terninger og valnødderne halveres.
Frugter m.v. dyppes i den varme chokolade.
Flødeskum af 2 dl piskefløde kan serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her