Logo

Citronsorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl citronsaft
½ dl appelsinsaft
1 ½ dl vand
170 g sukker
1 æggehvide
 
Vand og sukker opvarmes i en gryde og koger på lavt blus i ca. 2 minutter.
Blandingen afkøles.
Citron- og appelsinsaft røres i sukkerblandingen.
Æggehviden piskes stiv, og røres i umiddelbart inden blandingen hældes i ismaskinen.
Røres/indfryses ca. 40 minutter i ismaskine, og skal herefter i fryser, hvis en helt fast konsistens ønskes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her