Logo

Cognacæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g marcipan
2 spsk cognac
1 ps.mørk overtrækschokolade
1 ps.lys chokolade
1 ps.hvid chokolade

Ælt marcipanen med cognac. Form ca. 50 små æg.

Dyp æggene i smeltet , mørk chokolade.

Lad chokoladen størkne og dekorér som vagtelæg med smeltet hvid og lys chokolade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her