Logo

Culottesteg i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 culotte (ca. ¾ kg)
salt
hvedemel
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Rids det fede på culotten. Gnid den med salt og læg den i stegesoen med fedtsiden opad. Steg culotten ved 250ºC i 1 - 1 ¼ time. Jævn skyen med hvedemel, smag den til og farv med kulør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her