Logo

Dansk ostefondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

185 g finthakket bacon uden svær
1 lille fintahakket løg
15 g smør
4 tsk hvedemel
2,5 dl pilsner/øl
250 g revet harvarti
250 g revet samsø
Små syltede drueagurker
Lyst rugbrød skåret i tern

Kom bacon, løg og smør i en gryde og svits det, til baconen er sprød og løgene bløde.
Drys melet over, tilsæt øllet lidt efter lidt og rør det over svag varme, til det er tykt.
Tilsæt osten og rør hele tiden i massen, til osten er smeltet, og blandingen er jævn og glat.
Hældes i fonduegryden.

Serveres med drueagurker og lyst rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her