Logo

En pøs kokos-karrygryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pøs kokos-karrygryde

500 g svinekød i tern

1 æg

1 dl kokosmel olie

2 løg

4 fed hvidløg

2 tsk stærk karry

7 dl bouillon

1 dåse kokosmælk

skal fra 1 og saft fra ½ usprøjtet lime eller citron

salt og peber

Tilbehør: ris

 

Vend kødet i et sammenpisket æg og derefter i kokos­mel.

Varm olien i en gryde, og brun halvdelen af kødet af.

Den anden halvdel steges i en lille gryde med meget olie, så de bliver friturestegte.

Skær løgene i grove både, og hvidløgne i skiver.

Kom begge løg og karry i en gryde med kødet, og steg det med nogle minutter.

Hæld bouillonen på, og lad det koge ca. 30 minutter.

Hæld kokosmælken på, bring det i kog, og smag til med limeskal, saft og salt.

Kom de sprødstegte kødstykker på et spyd med lime.

Spis retten med kogte ris og kødspid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her