Logo

Engelsk chokolade-ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
200 g digestive-kiks
100 g smør
1 spsk flormelis

Fyld:
200 g flødeost, naturel
1 ½ dl yoghurt, naturel
2 æggeblommer
1 tsk vaniljesukker
100 g kogechokolade, mørk
¾ dl piskefløde
4 blade husblas
2 æggehvider
50 g flormelis

Gele:
150 g hindbær, frosne
2 ½ dl vand
2 spsk flormelis
5 blade husblas

Bunden:
Smeltet smør blandes med de fint knuste kiks og flormelis.
Tryk det godt sammen i bunden af en springform.

Ostemassen:
Ost og yoghurt piskes sammen til cremen er helt fri for klumper.
Rør æg og vanilje i.
Smelt chokoladen over vandbad, afkøl, og rør den i cremen.
Fløden piskes ret stiv og vendes i.
Den udblødte, smeltede husblas tilsættes under omrøring.
Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt flormelis, og pisk til de er helt stive.
Vend dem i ostemassen, og hæld det over kiksebunden.
Glat cremen jævn, inden kagen stilles i køleskab 6-8 timer eller natten over.

Geleen:
Hindbærene blendes med vand og flormelis, inden den udblødte,
smeltede og afkølede husblas røres i.
Hæld geleen over ostekagen, og stil den atter i køleskabet, til geleen er stivnet, 1-2 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her