Logo

Engelsk Julebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
125 g rasp
1 tsk bagekrydderi
1 tsk kanel
1 tsk stødt muskat
250 g hakket oksetælle
250 g mørk farin
250 g revet æble
100 g syltet appelsinskal
2 æg
250 g rosiner
100 g korender
½ citron
100 g tørrede abrikoser
200 g mandler
½ appelsin
1 spsk sirup
1 ½ dl øl
 
Creme:
200 g smør
200 g sigtet flormelis
2 spsk cognac
 
Tag 2 kopper hvedemel fra.
Drys den ene over oksetællen, mens den hakkes fint med en kniv, så
tællen ikke klistrer sammen.
Hak frugt og mandler og ryst dem i den anden kop hvedemel sammen med revet
citron- og appelsinskal.
Pres saften af.
Rør alle ingredienserne sammen og lad skålen stå køligt natten over.
Rør blandingen op igen og fyld den i en stor, velsmurt buddingform.
Læg dobbelt folie over og bind om det, så det slutter helt tæt.
Læg en rist eller lign. i bunden af en gryde, sæt formen i og fyld halvt
op med kogende vand.
Læg låg over og kog for svagt blus.
Fyld mere kogende vand i gryden, hvis det fordamper.
Lad den færdige budding stå 2 min. før den vendes ud på et fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her