Logo

Fajitas med kylling og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryst
6 spsk olie
½ dl citronsaft
3 fed hvidløg
½ tsk køkkensalt
1 knivspids peber
1 stk rødløg
1 stk rød peberfrugt
1 stk gul peberfrugt
8 tortillas
 
Tilbehør: cremefraiche 18%
 
Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer.
Bland ⅓ af olien, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber i en skål. Pensl kyllingebrysterne grundigt med denne blanding og mariner dem i 1 time i køleskabet.
Varm lidt olie på en stor pande og svits det finthakkede rødløg heri.
Tilsæt strimlede peberfrugter og steg i ca. 5 min.
Kom herefter grønsagerne i en skål og læg folie over.
Rens ikke panden men varm resten af olien i den samme pande.
Steg nu kyllingebrysterne på panden uden at hælde marinaden ved.
Brysterne skal have ca. 3 min. på hver side.
Når kyllingekødet er færdigt skæres det i strimler på ca. 1 cm tykkelse.
Disse blandes sammen med grønsagerne.
Servér nu tortillaerne, kyllingeblandingen og cremefraiche, så gæsterne selv kan lave fajitas, som de ønsker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her