Logo

Falafel 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kop valnødder
1 ½ kop macadamianødder
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket purløg
2 spsk rå tahini
¼ kop frisk citronsaft
1 fed hvidløg finthakket
1 tsk spidskommen pulver
1 tsk salt

Udblød nødderne i 15 minutter og hæld vandet fra.
Bland det hele sammen med en ske i en stor skål.
Kom det i blenderen og blend.
Tilsæt ½ kop ekstra vand hvis det er nødvendigt.
Bagefter æltes massen med rene hænder.
Lav små kugler af falafel massen og tryk dem lidt flade.
Kom dem i dehydratoren i 8 timer ved 35ºCelsius.
Der bliver 35-40 falafler.

Servérings forslag:
Som "pitabrød" kan bruges store romaine salatblade og rødkålsblade.
Inden i kommer man 2-3 falafler som er brækket i 2 halvdele.
Kom nogle skefulde tomat agurke salat (varianten med oliven) og til sidst Basis tahini dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her