Logo

Fiskecurry med 2 slags ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede

Delikat sandart indsvøbt i en gylden karrysauce af kokosmælk og ingefær. Ærterne giver endnu mere farve og aroma

 

1 løg

20 g frisk ingefær

2 spsk olie

1 spsk karry

2 dl grønsagsfond

1 dl kokosmælk

300 g sandartfilet

salt, peber

2 tsk citronsaft

100 g sukkerærter

100 g dybfrosne ærter

1 knsp sukker

 

Løget skæres i tynde strimler.

Frisk ingefær skrælles og rives fint.

Begge dele svitses let i 2 spsk olie.

Karry svitses med et øjeblik.

Grønsagsfond og kokosmælk tilsættes.

Det hele koges ind i 5-7 minutter uden låg.

Sandartfilet skæres i 3 cm brede strimler og krydres med salt, peber og citronsaft.

Sukkerærter halveres på skrå og tilsættes saucen sammen med ærter.

Sandart-stykkerne fordeles ovenpå.

Læg låg på, og lad det hele stå og trække ved lav til middel varme i 6 minutter, til det er mørt.

Vend fisken efter 3 minutter.

Smag til med salt, peber, karry og 1 knsp sukker, mens der røres forsigtigt.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her