Logo

Fiskegryde med tomater i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g fiskefileter
750 g tomater
2-3 spsk reven ost
3 små løg
¼ l. fløde
mild paprika
       
Skær fileterne i mindre stykker.
Flå tomaterne og skær dem i skiver.
Hak løgene groft.
Læg et lag fisk i bunden af den gennemfugtede stegeso og dæk dem med
tomater.
Strø hakket løg på, krydr med salt og paprika og drys reven ost på.
Gentag dette til alt er anbragt i gryden.
Strø et lag ost over til sidst.
Lad retten mørne i ca. 45 minutter ved 220ºC.
Spis spaghetti til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her