Logo

Fiskeruller i ostesauce i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke frossen hel spinat ca 400 g
8 rødspætter ca 400 g
200 g rejer
1 spsk citronsaft
2 tsk stødt estragon
ca. 1 tsk salt.
 
Ostesauce:
2.5 dl piskefløde
ca. 0.5 dl bouillon eller hvidvin
75 g revet emmentalerost
1 tsk paprika
1 tsk Maizena

Pynt: Rejer og hakkede persille.
 
Den frosne spinat tøes op.
Det meste af væden presses ud, inden den hakkes groft og lægges i
bunden af ovnfast fad med låg eller speciel skål til mikroovn.
Fiskefileterne kryders med salt, citronsaft og estragon og rulles sammen med et par rejer i hver.
Fiskerullerne lægges på spinatbunden og resten af rejerne kommes ved
(gem evt. Lidt til pynt ).
Rør alle ingredienserne til saucen sammen, og hæld den over retten.
Lidt paprika drysses over til sidst.
Låget lægges på fadet/skålen og fiskeretten sættes i mikroovnen i 5-8
min. ved fuld effekt til fisken er færdig.
Tag retten ud og lad den stå et par minutter og hvile.
Fiskeretten pyntes med rejer og persille der er hakkede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her