Logo

Forårsgryde med skinkestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g forårsløg
1 tsk fedtstof
5 dl bouillon (grønsags- eller svinebouillon, vand + terning)
150 g blomkålshoved
100 g sukkerærter
60 g minimajs
250 g wokstrimler af skinkeinderlår
1 tsk mild paprika
jævning
salt og peber

Forårsløgene renses og snittes i skrå stykker á ca. 2 cm.
Forårsløgene svitses let i fedtstoffet.
Bouillon tilsættes.
Blomkålen deles i små buketter og kommes i.
Sukkerærter og minimajs skæres i skrå stykker á ca. 2 cm. ligesom forårsløgene.
Grønsagerne tilsættes, og retten bringes i kog.
Wok strimlerne duppes tørre med køkkenrulle, og halvdelen kommes i den kogende bouillon.
Når bouillonen koger igen, kommes de sidste wok strimler i.
Paprika tilsættes.
Retten jævnes fx med majsstivelse udrørt i lidt mælk og koges igennem.
Retten smages til med salt og peber.

Servering:
Forårsgryde med skinkestrimler serveres fx med nye, kogte kartofler og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her