Logo

Fyldte vinblade - koupepia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g konserverede vinblade
1 løg
2 spsk vindruekerneolie
250 g hakket lammekød
2 dl kogte ris
2 spsk hakket persille
2 tsk hakket mynte
1 ½ tsk salt
friskkværnet peber
2 spsk citronsaft
1 tsk smør
½ l. grønsagsbouillon

Vinbladene skylles i koldt vand, derefter dampes de i tre minutter.
Lad dem dryppe af i et dørslag.
Pil og hak løget, svits det så det er klart.
Rør løget sammen med lammekødet, olien, krydderurterne og risene.
Smag til med salt og peber.
Vinbladene lægges med den blanke side nedad, placer en spiseskefuld fars på hvert blad. Bladets ender og sider foldes om fyldet, således at der dannes en rulle.
Læg nogle af de overskydende vinblade i bunden.
Vinbladsrullerne pakkes tæt sammen.
Dryp rullerne med citronsaft og dæk til sidst med vinblade.
Bouillon og smørret hældes ved.
Placer en tallerken over ruller således at de ligger i et let pres mens de dampes.
Damp rullerne under låg i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her