Logo

Glaserede skalotter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-700 g pillede skalotteløg
2 spsk smør
2 tsk sukker
2 kviste timian eller ½ tsk tørret timian
1,5 dl vand
2 dl påskebryg
2 spsk smør

Gnid de små løg mellem håndfladerne, så er de nemmere at pille.
Skær rod og top af
Smelt smørret i en lille tykbundet gryde.
Kom skalotteløgene i.
Vend dem rundt med en træspartel, brun dem på alle sider.
drys med sukker, læg timian på løgene og hæld vand samt påskebryg over.
Kog ind til der er 2-3 spsk væde tilbage.
Rør i løgene af og til.
Indkogningen tager ca. 20 min.
Fjern gryden fra varmen, smag til med salt og peber.
Rør til sidst smør i.
Server i forvarmet skål.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her