Logo

Græsk hachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
2 løg
¾ dl olivenolie,
2 dl hvidvin
1 dl bouillon eller grønsagsbouillon
2 spsk koncentreret tomatpure
1 hel kanelstang
salt
peber

Hak løget fint og brun det i olivenolie i en gryde.
Vend det hakkede lammekød i og lad det skifte farve.
Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure og kanelstang, dæmp varmen og læg låg på.
Lad hachisen koge 20-25 minutter ved svag varme.
Fjern kanelstangen og smag til med salt og peber.

Tips: Et par hvidløg kan svitses sammen med løgene. Rødvin kan erstatte hvidvin. Kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her