Logo

Græsk kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kogte, kolde kartofler
1 spsk citronsaft
½ dl olivenolie
½ tsk salt
½ spsk friskhakket oregano
1 spsk hakket persille
8 sorte oliven
1 hårdkogt æg
Purløg

Skær kartoflerne i skiver.
Pisk olie, citronsaft, salt, oregano og persille sammen.
Skær oliven i skiver og hak ægget.
Vend kartoffelskiver, oliven og æg i marinaden og lad salaten trække et par timer inden serveringen.
Pynt med lidt klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her