Logo

Græskar en papillotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græskar en papillotte

Brug indirekte grillning - som snack eller som tilbehør til kød eller fjerkræ

 

1 hokaido-græskar

1 dl olivenolie

2 spsk salt

 

Skær skrællen af græskarret og fjern kernerne.

Skær græskarret i mindre styk­ker.

Tag et stort stykke bagepapir og læg græskar, salt og olivenolie på den ene halvdel af papiret.

Dæk græskarret med den anden halvdel og pak det ind, så der dannes en pakke.

Læg papillotten i et fad og stil det på grillen ved svag varme under låg i 2 timer, indtil græskarret er puré-mørt.

Server græskarret straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her