Logo

Grøn bønnehummus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn bønnehummus


Denne hummus minder i smag meget om den helt traditionelle hum­mus tilberedt på kikærter, blot er denne version lidt mere let og som­merlig i smagen. Server som snack med sprøde crostini eller som til­behør til kød eller fisk, gerne fra grillen. I opskriften er anvendt grønne perlebønner, men både snitbønne og valsk bønne kan bruges.


# Ingredienser 
250 g bønner
1 fed hvidløg
1 spsk tahin
1 spsk extra jomfruolivenolie
Saft af 1 citron
½ tsk stødt spidskommen
Salt, stødt chili

* Tilberedning 
Blancher bønnerne og afkøl i iskoldt vand.
Kør alle ingredienser til en jævn masse på blender eller foodpro­cessor.
Smag til med salt, chili og citron,

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her