Logo

Grønsagsret i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne asiatiskinspirede grøntsagsret er hurtig og nem at lave i wok. Den er vegetarisk og indeholder blandt andet sølvbeder, der også kendes som bladbede og mangold.

 

 

500 g friske sølvbede
1 spsk jordnøddeolie
1 presset fed hvidløg
1 tsk fintrevet frisk ingefær
sojasauce
sesamolie
 
Sølvbederne snittes i passende stykker, ca. 5 cm.

Opvarm jordnøddeolien i en wok og tilsæt hvidløg og ingefær.
Steg i et par sek.
Tilsæt sølvbederne og steg dem med i et par min. eller til de er faldet
sammen.
Hæld lidt sojasauce og lidt sesamolie i retten og rør godt.
Serveres straks.
 
Tips: Sølvbedebladene skal endelig ikke tilberedes for længe.
Stænglerne må gerne være sprøde og bladene klart grønne. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her