Logo

Grønsagsstrimler med peberrodscreme - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget let

Spis noget let

 

½ kålrabi (100 g)

1 gulerod (100 g)

½ gul og ½ grøn peberfrugt

10 radiser

nogle kviste dild

100 g kefir

revet peberrod

havsalt og friskkværnet peber

1 tsk olivenolie

40 g groft toastbrød

*

A. Skyl og rens grønsagerne.

Skær kålrabi og gulerod i strimler, peberfrugterne i større stykker og lad radiserne være hele alt efter størrelse eller halver dem.

Anret grønsagerne dekorativt på et fad.

B. Skyl dilden og hak den fint.

C. Bland kefir og revet peberrod, krydr med salt og peber og rør dild og olivenolie i.

D. Rist toastbrødet gyldent og server det til grønsagsstrimlerne og peberrodscremen.

 

Pr portion 1265/303 kJ/kcal. 12 g protein. 8 g fedt. 40,7 g kulhydrat. 9 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her