Logo

Grillede skalrejer med chili og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800-1000 g rejer med skal, friske eller frosne
½ dl olivenolie
2-3 fed hvidløg
1 rød chili eller mere alt efter styrke
groft salt
1 bdt frisk koriander
citroner eller lime til servering
bambusgrillpinde

Hvidløget knuses og chilien snittes fint.
Begge dele røres med olien.
Rejerne skylles og tørres og fordeles på bambusspiddene.
De må ikke sidde for tæt.
Rejespiddene grilles kort på havegrillen eller en varm grillpande med en smule olie.
Før de tages af grillen eller panden, pensles de med hvidløgsolien.
Hold spiddene varme, efterhånden som de steges.
Drys til sidst med rigeligt groft salt og server spiddene med halve citroner eller lime, frisk koriander og godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her