Logo

Gulerodskage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 store æg
250 g hvedemel
160 g Atwel eller Perfect Fit
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
½ dl olie
325 g gulerødder

Æggene piskes godt.
Hvedemel, sødemiddel, bagepulver og kanel sigtes i.
Gulerødderne skrælles og rives groft eller fint.
Olien og de revne gulerødder vendes forsigtigt i.
Dejen hældes i en smurt, lille bradepande.
Kagen bages ved 175°C på næstnederste ovnrille i ca. 40 min.
Kagen afkøles og deles i 16 stykker.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven