Logo

Gulerodssorbet med havtorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den naturlige sødme i gulerødder, gør den oplagt til dessert

Den naturlige sødme i gulerødder, gør den oplagt i dessertkøkkenet.

 

5 dl gulerodssaft
400 g sorbetlage – se nedenfor

150 g glukose
citronsaft
2 gulerødder

Udstyr: Ismaskine og sifon

Alle ingredienser på nær gulerødderne køres sammen til en sorbet på ismaskine. Gulerødderne skæres i tern, der fordeles i bunden af små dybe tallerkner.

1 kugle gulerodssorbet lægges ovenpå, og der dækkes med en havtornsifon

Havtornsifon:
500 g havtornsaft
500 g appelsinjuice
150 g sukker
9 gelatineblade
Udstyr: Sifonflaske med 2 patroner.

Havtorn- og appelsinsaft lunes med sukker og tilsættes udblødt gelatine.

Afkøl. Før servering blendes det og hældes på chiffonflaske.
Tips: Havtornsaften kan købes færdig, og appelsinsaften må gerne være friskpresset.

Sorbetlage:
100 g sukker
100 dl vand
200 g glukose
Det hele koges op og afkøles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her