Logo

Helleflynder i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg helleflynder,
4 dl vand,
½ dl vineddike
salt og hvid peber,
50 g smør,
100 g løg i tern,
2 dl hvidvin,
50 g fintrevet hvedebrød,
1 spsk revet frisk ingefær,
2 spsk finthakket. persille.

Vand, vineddike, salt og peber kommes i en gryde. Opvarmes til kogepunktet.
Fisken kommes i gryden og dampes ved svag varme i ca. 15 min. Fisken tages op og afsvales på en rist. Ben og skind fjernes.
Smør smeltes på en pande.
Løgene sauteres let. 1 dl fiskefond og 2 dl hvidvin kommes i. Hvedebrød fordeles i blandingen, koges igennem under omrøring og smages til.
Fisken fordeles i en tykbundet pande. Ingefær drysses over fisken. Saucen hældes derefter over fisken. Retten opvarmes forsigtigt ved svag varme. Persille drysses over retten lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her