Logo

Hindbæryoghurt på citronkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbæryoghurt på citronkage

Frosne hindbær kan bringe lidt sommerstemning ind i huset på de tidspunkter, hvor der er langt til hindbærsæsonen. De er gode at bruge til en hurtig is som i denne opskrift.


Hindbæryoghurt:
4 dl A-38 eller yoghurt naturel
100 g sukker
250 g frosne hindbær
1 dl piskefløde

Citronkage:
2 æg
½ dl sukker
Revet skal af ½ usprøjtet citron
11/2 spsk majsstivelse
½ tsk bagepulver
½ dl hvedemel
4 mandariner

Hindbæryoghurt:

Afdryp A-38 eller yoghurt i et kaffefilter et par timer.

Rør sukkeret i. Pisk fløden til skum og vend den i.

Knus de frosne hindbær evt. i en foodprocessor og bland dem i yoghurtmassen. Sæt det i fryseren ½ time.

Citronkage:

Tænd ovnen på 175°C .

Pisk æg og sukker til stift skum.

Pisk citronskal og majsstivelse i.

Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen.

Kom dejen i en smurt springform (20 cm) og bag den i 25 min.

Lad den køle af på en bagerist.

Fordel hindbæryoghurten over kagen og byd skiver af mandarin til.

Frugt pr. person: ca. 125 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her