Logo

Hjemmebagte havrundstykker af durummel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmebagte havrundstykker af durummel

12 stk.

 

6 dl vand

25 g gær

1 tsk. salt

1 tsk. sukker

½ dl olivenolie

6,5 dl (400 g) durum hvedemel

3,5 dl (200 g) hvedemel

 

Opløs gæren i vand. Kom salt, sukker og olie i.

Tilsæt begge slags mel lidt efter lidt (dejen skal være lidt klistret).

Ælt eller rør dejen godt og grundigt igennem.

Dæk dejen til med et fugtigt klæde eller hushold­ningsfilm.

Stil dejen til hævning natten over på dækket.

Tænd ovnen næste morgen på 225°C.

Brug en spiseske til at tage en klump dej op, brug evt. en saks til at klippe dejen over i ønsket mængde bol­ler.

Kom dejklumperne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Lad bollerne hæve ca. 10 minutter.

Bag dem 15-20 minutter i forvarmet ovn.

Nyd de nybagte boller med smør, ost og marmelade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her