Logo

Honning-glaseret andebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk andebryst af ca. 400 gram
ribs gele
Tilbehør:
Broccoli
Ristede svampe
Minimajs
Haricots verts
 
Fedtsiden af andebrysterne ridses på tværs og langs og krydres med lidt salt og peber.
Herefter brunes de på panden med lidt smør.
Efter bruningen smøres et tynd lag honning på andebrystets skindside.
de sættes nu på den midterste rille i en varm ovn 180°C i ca. 20 minutter
Saucen:
Fedtet fra anden kommes i en gryde og drysses med lidt hvedemel, 4 dl fløde tilsættes og det hele koges godt igennem.
Herefter tilsættes 100 g ribsgele og saucen smages til
De valgte grønsager koges og serveres til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (4 stemmer)
Siden er blevet set 2127 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven