Logo

Honningglasseret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
1 1/2-2 kg Kogt eller ovnstegt letsaltet skinke uden ben – evt. røget
 
Glasering:
3-4 spsk fast honning
25 g smør
8 enebær
revet skal af 1 appelsin
peber
 
Skær sværen af skinken.
Glasering:
Rør honning og smør sammen.
Knus enebærrene i morter og tilsæt dem sammen med appelsinskal og
peber.
Fordel glaseringen over skinkens overside.
Læg skinken i en lille bradepande og sæt den i ovnen ca. 15-25 minutter
ved 225ºC, til den er gylden.
Tiden afhænger af, om skinken er varm eller kold, når den sættes i
ovnen.
Øs honningsmørret over skinken, efterhånden som det smelter.
Server skinken varm eller kold med grønsager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.