Logo

Honningmarinade med grape til spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 spsk tamari

2 spsk flydende honning

1 tsk stødt ingefær

1 fed knust hvidløg

2 tsk sennep

1 dl tomatjuice

2 tsk eddike

2 spsk grapefrugtsaft

2 tsk fintreven grapefrugtskal

 

Rengør alle ingredienserne og blend dem.

Pensl det på spareribs og bag kødstyk­kerne i ovn ved 200°C i ca. 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her