Logo

Hybengrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g friske hyben
1 ½ liter vand
3 spsk citronsaft
125 g sukker
6 spsk Ideal jævning A

Blomst og stilk klippes af friske hyben, der skylles og koges i vandet under låg ca. 15 min.
Saften sies fra og måles. Der skal blive 1 liter.
Er der mindre spædes med vand, er der mere bruges 1 spsk Ideal jævning ekstra.
Saften blandes med citronsaft og sødes.
Den bringes i kog og jævnes med udrørt Ideal jævning.
Koges 1 min., hældes op og afkøles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her