Logo

Indisk krydret tomat og ærtesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 store tomater (2 ds fl. tomater)
½ l. vand
½ tsk presset hvidløg
1 løg - i tynde skiver
2 spsk ghee eller smør
2 tsk stødt koriander
2 tsk stødt spidskommen
½ tsk fennikelfrø
2 stk lauerbærblade
1 grøn chili - uden kerner
1 ds kokosmælk
4 dl frosne ærter
1 spsk sukker
1 spsk frisk mynte - hakket
Peber og evt. salt

Tomater koges meget bløde i vandet og pureres i blender.
Svits løg og hvidløg bløde i ghee/smør og tilsæt krydderier, laurbærblade og chili.
Svits i yderligere 2 min.
Tilsæt kokosmælk og de hakkede tomater og bring det i kog.
Tilsæt ærter, dæmp varmen og kog, til ærterne er møre.
Smag til med sukker, peber og evt. salt og rør de hakkede mynteblade i.
Suppen serveres varm med ristet chapati, penslet med ghee.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her