Logo

Jordbæris med ylette - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g jordbær
4 dl ylette
sødemiddel
2 æggeblommer
200 g kiwifrugt
 
De mosede jordbær blandes med ylette og smages til med sødemiddel.
De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtig i.
Fryses.
Pyntes ved serveringen med skiver af kiwifrugt.


Tips: I stedet for sødemiddel kan anvendes fun light med jordbærsmag.
Yletteis skal tages ud af fryseren og sættes i køleskab ca. 1 time før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her