Logo

Kalvecuvette med porre, chili og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

1 bdt dild
1 ca. 100 g gedeost
4 stk rensede porrer
1 fintsnittet chili
1 lille kalvecuvette
kapers
salt og peber

Tilberedning:
Krydr kødet med salt og peber. Steg det i en varm ovn, 200ºC i 20 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile lunt i 10 minutter. Snit porrerne og damp dem i kogende letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend dem med chili, kapers, gedeost og plukket dild. Krydr med salt og peber. Server til tynde skiver af kødet.

NB: Er der kød tilovers er det dejligt pålæg til madpakken.
---
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 2940 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven