Logo

Kapenta - tørret fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kapenta
løg i tern
tomater
paprika
salt
peber

Fiskene renses godt og hovederne skæres af. Koger ca. 10 min. i vand. Steges på panden i olie og tilsættes løg, tomater og krydderier.

Serveres med Nshima, der er en tyk grød af afrikansk majsmel, kogt op med vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her