Logo

Klatkager med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hytteost
3-4 æg
2 spsk smeltet smør
½ tsk salt
5 spsk hvedemel
smør til stegning
 
Rør osten sammen, så den bliver mere findelt og grynet.
Pisk æggene let sammen, rør smeltet smør i samt salt og hytteost.
Kom derefter melet i og rør dejen godt igennem.
Smelt smørret på panden, lad det blive gyldent og kom dejen på med en
ske i passende portioner.
Klatkagerne bages gyldenbrune på begge sider.

Kan serveres som natmad, varme med "salt" tilbehør, det kan være kaviar, ansjoser eller gaffelbidder, samt cremefraiche og fintsnittede porreringe eller purløg. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her