Logo

Kogt høne i frugtjuice - Pollo pibil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl presset appelsinsaft
¾ dl presset citronsaft
1 spsk annattofrø
1 tsk finthakket hvidløg
½ tsk tørret oregano
½ tsk knust kommen
¼ tsk nelliker
¼ tsk kanel
2 tsk salt
peber
1 høne (1 ½-1 ¾ kg )
12 tortillas
 
Bland saften af appelsin og citron i en skål.
Tilsæt de stødte annattofrø, hvidløg, oregano, kommen, nelliker, kanel, salt og peber og blend det godt.
Del hønen i 6-8 stykker.
Læg dem i et lag i et fad og hæld den krydrede frugtjuice over.
Dæk fadet med folie og lad hønsekødet trække i marinaden i 6 timer ved køkkentemperatur eller 12 timer i køleskab.
Vend stykkerne nu og da.
Læg to lag alufolie i et dørslag.
Kom hønsekødstykkerne i og hæld marinaden over.
Saml alufolien om det hele så marinaden bliver ved hønen.
Anbring dørslaget i en gryde, hvor der er så meget kogende vand at det
knapt når dørslaget.
Læg låg på gryden og damp hønen mør i 1 ¾ time.
Tilsæt evt. mere vand, hvis det er nødvendigt.
Kom hønen i et dybt fad ved serveringen og hæld saucen over.
Spis varme tortillas til i stedet for brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her