Logo

Krydret ingefær- og yoghurtmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kraftig og spændende marinade til lam, and, kalkun, kylling og fisk

Til ca. 1 kg lam, and, kalkun, kylling og fisk

 

225 g yoghurt naturel

2 fed hvidløg, knust

2,5 cm frisk ingefær, revet

½ citron, kun saften

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

½ tsk knust kardemomme

½ tsk cayennepeber

½ tsk salt

3 spsk groft hakket frisk mynte

 

Hæld alle ingredienser i en stor skål og rør dem godt sam­men.

Læg kødet eller fisken i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk til og lad kød og fjerkræ marinere i 1 time, fisk i ½ time.

Vend efter halvdelen af marineringstiden.

 

Madopskrift billede

Tips: Ingefær er en knoldet rod, så 2,5 cm svarer vel til 1-2 spsk, men smag til - det er kraftige sager.  

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her