Logo

Kylling med hvidløg - Pollo al ajillo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tapas
500 g brystfilet af kylling
Hvedemel
Olivenolie
8 fed hvidløg
2 tsk tør sherry
Salt og hvid peber
1 Citron

Skær kyllingebrystet i mundrette stykker, tør dem og vend dem i hvedemel.
Skræl hvidløgene og skær dem i skiver.
Brun kylling og hvidløg under omrøring i olivenolie.
Hæld sherryen over og lad det simre i 10 minutter.
Tag panden af varmen, læg låg på, og lad det stå i 15 minutter.
Varm det hurtigt igen, krydr med salt og peber.
Pynt med citronbåde.
Hertil et glas vin, eller hvad med et glas sherry når flasken nu alligevel er fremme.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her