Logo

Løgkage - Zwiebelkuchen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1.5 dl mælk
2 æg
100 g smør
lidt salt
500 g hvedemel
20 g gær

Fyld:
1,5 kg løg
4 æg
1-2 yoghurt bæger (naturel)
1 pose kommen
3-400 g bacon i tern

Dej:
Mælk varmes til håndvarme og gæret røres i.
Smør og mælk tilsættes, og det hele røres til det skummer.
Tilsæt melet og ælt dejen til den er smidig og "tør".
Lad dejen hæve til ca. den dobbelte størrelse, slå den ned og fordel
den i en bradepande.

Fyld:
Løgene skæres i middel store stykker og varmes/steges i en gryde til
de er gyldne og "gennemsigtige".
Derefter tilsættes 4 æg og der røres godt, derefter skal yoghurten og kommen tilsættes.
Det hele røres godt igennem og gives et hurtigt opkog.
Fyldet fordeles på dejen og der strøs baconterninger over det hele .
Bages i midten af en forvarmet ovn ved ca. 180 C i ca. 25-30 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her