Logo

Majspandekager med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
75 g hvedemel
75 g majsmel
3 dl mælk
3 æg
1/2 tsk salt
35 g margarine
2 løg, finthakkede
20 g margarine
300 g hakket oksekød
1 dl tomatpuré
1/2 tsk chili eller cayennepeber
peber

Pandekager:
Rør hvedemel og mæl sammen. Rør salt og æg i.
Smelt margarinen og rør det i dejen.
Bag pandekager af dejen, de skal bages, så de er lyse på begge sider.

Fyld:
Svits løgene i margarinen i en gryde.
Smid oksekødet i og svits et par min.
Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad det småkoge i 10 min.

Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad.
Smør dem lidt på oversiden.
Bages i ovnen i 10-15 min. ved 225°.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.