Logo

Marinade med dild, peberrod og sorte peberkorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til ca. 1 kg oksekød og fisk

 

6 spsk olivenolie

6 spsk hvidvinseddike

½ citron, kun saften

3 spsk hakket frisk dild

½ spsk revet peberrod

8 sorte peberkorn

½ tsk salt

 

Hæld alle ingredienser i en skål og rør dem godt sammen.

Læg kødet eller fisken i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk til og lad kød marinere i 1 time, fisk i ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her