Logo

Muslingsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg linemuslinger eller blåmuslinger
3 dl hvidvin
1 gulerod
2 skalotteløg
20 g smør
4 dl fiskebouilllon
1 dl piskefløde

Rens muslingerne og bring 1 dl hvidvin i kog i en stor gryde.
Kom muslingerne i gryden, læg låg på og damp dem ved god varme i ca. 5-10 minutter til de har åbnet sig.
Rør rundt i muslingerne et par gange med en grydeske.
Tag muslingerne op og kasser eksemplarer der ikke har åbnet sig.
Si kogelagen. Snit løg og gulerod og svits det i en gryde med smørret. Tilsæt resten af vine og muslingelagen og kog det i 3-4 minutter.
Hæld så fiskebouillonen i sammen med fløden.
Varm suppen igennem og smag til med salt og peber og kom til sidst muslingerne i.
Muslingerne må gerne hældes i, stadig i deres skal dette giver en dekorativt ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her