Logo

Oksefilet a la Norteña

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bøffer (mindst 600 gram)
200 g bacon tern eller strimler
lidt olivenolie
1 hakket løg

Sauce:
½ dl olivenolie
25 g smør
2 pæne løg i skiver
2-3 friske røde chili
1 dåse hakkede tomater
evt. Jalapeño peber til pynt

Start med saucen:
Rens chilierne og skær dem i strimler.
Varm olie og smør på en pande og steg løg og chilier ved middelstærk varme i ca. 5 minutter til løgene er gyldenbrune.
Hak tomaterne og tilsæt dem sammen med det meste af deres saft.
Smag til med salt og peber mm. og lad saucen snurre sagte i ½ time til den tykner.
Smag på den igen og tilsæt evt. lidt chili sauce.
Saucen kan evt. laves i forvejen.
1 kvarter før servering skæres bøffer og bacon i strimler på 1 ½ - 2 cm bredde.
Varm en tykbundet pande op, steg baconstrimlerne sprøde og tag dem op på et stykke køkkenrulle.
Hæld olien på panden og steg løgene gyldne, tilsæt så kødstrimlerne og steg dem med i 3-5 minutter.
Rør ofte rundt i panden. Drys med krydderier.
Hæld pandens indhold i en lav serveringsskål og hold det varmt.
Hæld saucen på bøf-panden, lad den koge op og bland bacon-strimlerne i.
Hæld saucen over kødet, pynt med Jalapeño strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her